Sign in Sign up

Message board #2017 VM Lahti

Message board

2017 VM Lahti newest on top

goon1221 [Jinx.inc] Sunday 5.Mar 23:02, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Ja, langrennsporten har virkelig noe å lære av sykkel ... spesielt når forholdene var som idag, og motstanderne heter Ustiugov og Harvey .... Sjur Røthe kunne antagelig gjort en bedre avslutning enn Sundby på dette føret, for ikke snakke om Glørsen og Northug .... men Sunbys ekstreme behov for en individuell medalje var selvfølgelig et urørlig tema ... Det var bare Sundby som var et alternativ på denne 5 mila, og da måtte finalen bli som dette .... og vi visste FØR finalen at Sundby aldri kunne vinne mot disse motstanderne .... poenget mitt må være, hvis Sundby hadde sett litt lenger enn sine egne behov, hadde Norge hatt minst 4 muligheter for å ta gull i dag og hadde nesten garantert tatt en medalje hvis andre hadde tatt styringa på finalen enn monster Sundby ..... IKKE lett å like den fyren .... en egosentrisk glatt klyse i mine øyne ....

Ole A.Fikerud [The Rockets] Sunday 5.Mar 15:58, 2017
Lagfølelsen finnes kun utenfor arenaen. Sundy er liksom den samlende kapteinen, men i sporet er det tydeligvis hver man for seg selv. Virker ikke som at noen ville vedkjenne at Northug faktisk hang med helt til finalen. Kanskje han ikke er en del av gutteklubben grei? For så å høre at Løfshus skryte av Bjørgen sine individuelle gull så blir det bare for dumt.

Som Harvey sa, når Bjørgen ikke klarer å riste av seg konkurrentene, så ville aldri verden Sundby klare det. Da må det være lov å bruke hodet.

Tomas [Second Coming] Sunday 5.Mar 15:37, 2017
6th Winter Fantasy Overall
Når du ikke har spurtegenskaper what so ever - men tar på deg jobben med å riste av alle de andre norsk før målgang. Er det pris for årets lagkompis?

Tomas [Second Coming] Sunday 5.Mar 15:23, 2017
6th Winter Fantasy Overall
Forferdelig av Sundby. Vi venter til 48.5 km med å angripe på et tidspunkt da Northug er i gruppa. Heia på finnen for bronsen der på oppløpet. Herregud.

goon1221 [Jinx.inc] Sunday 5.Mar 15:04, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Hehehe Petter North er fint med i semi finalen her set jeg .... så får vi se om han kan være med i finalen også .... jeg ler meg ihjel hvis han vinner :D

goon1221 [Jinx.inc] Saturday 4.Mar 18:30, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Ett skjeldent syn må være denne pallen i lag hopp .... Alle lagene føles seg som vinnere :D og Tyskland føler seg som tilvarende tapere :D

goon1221 [Jinx.inc] Saturday 4.Mar 18:17, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Ikke ofte et sølv smaker bedre enn dette lag hopp sølvet :D og Stoch måtte hoppe et feilfritt hopp for a ta gullet også, så jeg fikk alle mine ønsker oppfylt :))) takk til ustabile vindforhold :D

Erythropoietin [Erythropoietin] Friday 3.Mar 16:49, 2017
1st Winter Fantasy Overall
spennende stafett, så den akkurat i reprise nå.

stod ikke skiskyting-manageren i sør-korea først som 3. mars? jeg sjekket ikke laget kvelden før og ble stående med moravec som ikke startet...

Andy [Luxembourg Finest] Friday 3.Mar 15:02, 2017
3rd Winter Fantasy Overall
Tenk om Russland hadde hatt Legkov, Belov og Vylegzhanin tilgjengelig her! Men stafetten var uten tvil den mest spennande VM-stafetten på lang tid, og ingenting avgjort før Krogh var i mål. Russland har også Spitsov som var nesten på nivå med Chervotkin og Bolshunov i U23VM, der Russland dominerte fullstendig, så framtida ser bra ut for Russland, som også var beste nasjon i JrVM i år.

Tomas [Second Coming] Friday 3.Mar 14:59, 2017
6th Winter Fantasy Overall
Fantastisk spennende :)

Russerne har et par farlige mann påvei. Så å pensjonere Legkov og Vylegzhanin til fordel for Chervotkin og Bolshunov mot neste års OL er kanskje ikke det dummeste.

goon1221 [Jinx.inc] Friday 3.Mar 14:37, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Og Krogh tok et GODT steg opp på lista mi etter denne prestasjonen .... en geni strek sammen med rå styrke ..... meeeeeget imponert :)))

goon1221 [Jinx.inc] Friday 3.Mar 14:35, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Grei regi på denne stafetten .... drømme scenario at Sundby fikk de 17 sekundene og ikke noe mer enn det .... gjorde anker etappen MAX spennede .... ikke ett kjedelig sekund fra Krogh gikk ut til han gikk I mål :)))

goon1221 [Jinx.inc] Thursday 2.Mar 19:42, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Polen er hakket større favoritter enn det ser ut som het syntes jeg ... Kubacki overpresterte littigranne, men Stoch underpresterte. .. så det går opp i opp ... Norge, sammenliknet med resten av sesongen overpresterte 3 hoppere, mens Tande underpresterte. .. samtidig er ikke noen av nordmennene der oppe noen bombe akkurat, så der er helt legetimt og forvente noe liknende i lag konken. ... Polen kan gjerne vinne, og jeg mener de fortjener det også .... de er årets klart beste lag, men alt jeg ber om er at Norge ER med ... såpass at det ikke er avgjort før de 2 siste rundene ihvertfall .... Da er jeg fornøyd ... og en medalje da :)))

goon1221 [Jinx.inc] Thursday 2.Mar 19:30, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Dette er resultatene sammenlagt av Polen, Norge, Tyskland og Østerrikes 4 hoppere idag

Polen 1072.2
Norge 1065.9
Tyskland 1018.9
Østerrike 1009.5

Dette blir ett ROTTERACE :D

goon1221 [Jinx.inc] Thursday 2.Mar 18:28, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Etter 1ste omg kan vel bare Polen innkassere lag gullet :D selv om jeg forventer Kubacki og droppe ..... men moro at Norge preger topp 10 lista, og medalje er innen rekkevidde .... Stjernen er veldig stabil her :)))

goon1221 [Jinx.inc] Thursday 2.Mar 18:03, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Dobbelt norsk med god margin etter at w nordmenn har hoppet .... DET er et sunnhetstegn tegn .... Stjernen vet vi har dreis på denne bakken, og Tande SKAL ha det .... så det håpet jeg snakket om for et par poster siden ER VEKKET ..... La det bare holde seg våkent en omgang til :D

Andy [Luxembourg Finest] Wednesday 1.Mar 18:46, 2017
3rd Winter Fantasy Overall
Norge er sjølvsagt favoritter i stafetten, men ikkje så store som tidligare er min påstand. Men hadde eg bestemt Russland sitt lag, ville eg kanskje gått for Larkov på 3.etappe, og heller kjørt inn Bolshunov på 1.etappe, den går jo tradisjonelt litt saktare enn resten, og gode muligheter for å henge med inn. Husk at Bolshunov gjorde det veldig bra på klassiskdelen på lørdag, og det er langt frå gitt at han taper tid der. Men problemet til Russland er nok Sundby på Norge sin 3.etappe, han kan nok dessverre avgjere stafetten allerede då.

I morgon kan det bli spennande om sølv og bronse, gullet tar nok Norge, men forventer skikkelig kamp mellom Sverige, Finland, USA og kanskje Russland også om dei andre pallplassane. Har ein følelse på at USA tar bronsen bak Sverige, men laget til Finland ser jo sterkare ut på papiret.

goon1221 [Jinx.inc] Wednesday 1.Mar 17:24, 2017
4th Winter Fantasy Overall
En annen ting som blir interessant å følge med på i hoppbakken de neste 2 dagene er om Norge kan melde seg på i lagkonken. .. etter lillebakken er ikke Norge medaljekandidater engang .... men jeg tenker, storbakken er bedre for de norske hopperne og både Polen, Tyskland og Østerrike har bare 3 "gode" hoppere ... Polen har sikre kort i Stoch, Kot og Zyla, Tyskland har Wellinger, Eisenbischler og Freithag og Østerrike har Kraft, Fettner og Hayboeck. .... Norge har egentlig bare en skikkelig god en, men vi har likevel potensielt en bredde som kan være konkurransedyktig nok til å ta medalje og til og med vinne .... men det krever at alle tar ett steg fra tidligere i år .... Dette kan selvfølelse sies om Tyskland også med Leyhe og Geiger, Østerrike kan få fart på Schlirenzauer mens Polen har Kubacki bak der som egentlig ikke har mer å gå på ... Han er solid topp 20 verken mer eller mindre i en storbakke .... Det blir spennede og se om vi kan få vekket et lite håp om å være med :)))

goon1221 [Jinx.inc] Wednesday 1.Mar 16:15, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Niskanen var uslåelig idag ..... stafetten .... njaaaa, Andy før start holder jeg Norge som en knapp favoritt i denne start oppstillingen, siden 3de etappen er en klar fordel Norge og en evnt spurt mellom Ustiugov og Krogh er 50 50 ..... Dame stafetten gidder vi ikke snakke om engang, men jeg er meeeeeget spent på Forfang i hoppbakken i morgen .... Han er typen til å komme fra nowhere hele sesongen til toppen av pallen i et VM kjennes det ut som .... :))) Blir tøft mot Kraft, Wellinger og Stoch, og Tande har vel vist hele sesongen at han ikke er istand til å være best når det gjelder .... så Forfang er mannen vi må håpe på i morgen :)))

LosBrolin [JuhaMieto] Wednesday 1.Mar 15:11, 2017
26th Winter Fantasy Overall
Iivo <3

Andy [Luxembourg Finest] Wednesday 1.Mar 14:30, 2017
3rd Winter Fantasy Overall
Der satt den for Niskanen, heilt fortjent gullmedalje til han. Stafetten kan faktisk bli interessant no. Regner med Norge kjører Tønseth - Dyrhaug - Sundby - Krogh, mens Russland kan kjøre Larkov - Bessmertnykh - Bolshunov - Ustiugov. Det kan bli veldig jevnt, og langt frå gitt at Norge vinner, store spørsmålet blir Bolshunov, men han dominerte i U23-VM, og gjorde det brukbart på Duathlon, så kan faktisk skje at Ustiugov og Krogh går ut likt, og då holder eg Russland som favoritt.

goon1221 [Jinx.inc] Wednesday 1.Mar 09:04, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Motbakke teknikken til Klæbo fortjener en kommentar her på FC :D Johan Olsson liker den ikke :D Kanskje ikke noen bombe at akkurat han eller feks Rickardson slakte dette .... jeg mener, dette er gutter som sansynligvis ville finne på å innføre stilkarakterer i langrenn :D Personlig kunne jeg ikke være mer fan av dette .... for hvor ofte kan du få deg en aldri så liten latterkule og Donald Duck assosiasjoner når de ser på langrenn :D I tillegg går det styggfort og kommer høyst sannsynlig til å bringe mye gull stemning inn i norske stuer på vinterstid i åra som kommer :D verdens største tommel opp til Klæbo for tidenes morsomste måte å utføre sport på :D

goon1221 [Jinx.inc] Tuesday 28.Feb 09:30, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Jeg hører det snakkes om Tysklands overlegenhet i kombinert, og at det er hoppingen til tyskerne som gjør forskjellen .... men for meg, og sånn jeg oppfatter det jeg ser, er det siste del av langrennet som er Tyskernes store styrke .... Ja, de er gode i hoppbakken, men når de ikke helt i toppen der til formodning, vinner de likevel ..... både Frenzel Rydzek og Riesle har dette rå rykket på sisterunden som jeg syntes nordmennene og alle andre mangler ... eneste av de 4 beste tyskeren som ikke har det, er han som var best i langrenn i gamle dager Kircheisen ..... litt bekymringsverdig at ikke DET er noe teama når vi prater om å slå Tyskland i kombinert .....

goon1221 [Jinx.inc] Monday 27.Feb 22:58, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Faktisk tror jeg han skal slite .... vi har sett hva de finnene er istand til når de mobiliserer .....

goon1221 [Jinx.inc] Monday 27.Feb 22:55, 2017
4th Winter Fantasy Overall
15 km høres ut til å bli en real triller ... en pissesur niskanenen og en sulten Heikinen på hjemmebane ... joda Sundby, du må blø for ditt første VM gull :)))

Erythropoietin [Erythropoietin] Monday 27.Feb 16:16, 2017
1st Winter Fantasy Overall
ytringsfrihet er fint bortsett fra esten o. sæther. verdens verste kommentator

Tomas [Second Coming] Monday 27.Feb 10:39, 2017
6th Winter Fantasy Overall
Tenk hadde Ustiugov dedikert seieren sin til Legkov og Vylegzhanin. Da hadde det blitt ramaskrik. Og de er ikke tatt for noe engang..

Partykjeppen [Il Piccolo Gregari] Monday 27.Feb 10:37, 2017
Det aller beste med dopingsakene har vært å få frem at nivået av hybris i det norske langrennsmiljøet best kan sammenliknes med komiske Ali.

goon1221 [Jinx.inc] Monday 27.Feb 09:55, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Har ikke disse skidamene en media rådgiver ? Nå tenker jeg på at Bjørgen dedikerte seieren sin til Johaug ..... Hu mener godt men gjør vondt :D NOEN bør snakke med disse svevende idrettsjentene og ha NOEN sais and donts på seiersintevjuene :D

goon1221 [Jinx.inc] Sunday 26.Feb 13:43, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Hahaha .... Ja, det var klovnete ..... vi får glede oss over Håvard Lorentzen 13/100 deler opp til VM gull i skøyte sprint i Calgary ikveld ..... Han får vi håpe har fokus MOT mål, og ikke hva som skjer bak :D

Andy [Luxembourg Finest] Sunday 26.Feb 13:22, 2017
3rd Winter Fantasy Overall
Fin manøver av Iversen på slutten der. Trur Finland hadde tatt dette faktisk, men no er Niskanen min favoritt på 15 C. Det fortjener han etter dagens prestasjon.

goon1221 [Jinx.inc] Saturday 25.Feb 15:08, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Er ikke 5 mila en enda større sjans ...
Ustiugov har vel ikke vist at han holder 5 mil enda ? Ikke at jeg ikke tror han kan :D

Tomas [Second Coming] Saturday 25.Feb 14:47, 2017
6th Winter Fantasy Overall
Didrik Tønseth dagens klovn? Sitter på pressekonferansen før start og sier "vi norske, minus Krogh da, skal holde stor fart". Så er knapt Røthe eller Tønseth i front what-so-ever hele løpet, mens Krogh som liksom ikke hadde kapasitet ifølge nevnte Tønseth ligger og trekker i gruppa stort sett hele skøytedelen stiv som bare det.

Fantastisk av Finn Hågen Krogh. Knall.

Ellers var den russiske elgen (rare navn der borti) bunnsolid. Sundby forsøkte jo knapt. Eneste realistiske muligheten han har til individuelt gull nå er 15 km C...Japaneren på 12te plass :)

Erythropoietin [Erythropoietin] Saturday 25.Feb 12:26, 2017
1st Winter Fantasy Overall
er lite opptatt av været og vet faktisk ikke hvem du sikter til. men Kristina Kvistad Hustad på tv2 er behagelig å se på

goon1221 [Jinx.inc] Saturday 25.Feb 12:17, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Da gjetter jeg på at du ikke hører på værmeldingen på nrk når hun milf dama presenteret været :D hu får det til å piple littigranne blod ut av øra faktisk :D

Erythropoietin [Erythropoietin] Saturday 25.Feb 11:59, 2017
1st Winter Fantasy Overall
skulle gjerne sett at krista pärmäkoski vant så man slapp seiersintervju med den skjærende stemmen til marit, men vi må vel vente til godjenta er tilbake i OL før hun får en sterk nok konkurrent

goon1221 [Jinx.inc] Saturday 25.Feb 11:32, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Hehehe plutselig er dame langrenn litt spennede igjen :))))

Andy [Luxembourg Finest] Friday 24.Feb 17:11, 2017
3rd Winter Fantasy Overall
I dag må vere ein av dei første gongene eg faktisk ser to omgonger damehopp, først og fremst for å finne ut av årsaken til at Takanashi står uten mesterskapsgull, og tviler egentlig på at ho klarer det i dag heller. Trur det står mellom Lundby og mesterskapspesialist Vogt.

Tomas [Second Coming] Friday 24.Feb 16:17, 2017
6th Winter Fantasy Overall
Da gjelder det sikkert langrenn og da. Hmm. Skal få plottet renn-ID-ene direkte i update-scriptet.

Erythropoietin [Erythropoietin] Friday 24.Feb 15:34, 2017
1st Winter Fantasy Overall
kombinert-manager-resultatene er feil. det er lahti-resultatene fra januar som er regnet inn og ingenting annet

Erythropoietin [Erythropoietin] Friday 24.Feb 09:16, 2017
1st Winter Fantasy Overall
sykkel er lagsport. jansrud og kilde gir rapporter på walkie-talkie med en gang etter målgang. men at langrenn er en individuell idrett blir veldig klart av pressekonferansene. ingen plan for å slå stina nilsson, og de snakker like mye om å slå finn hågen krogh som ustiugov

goon1221 [Jinx.inc] Thursday 23.Feb 19:15, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Hahaha jeg så han direkte igår ... Dette MÅ være første gang han har ski på bena :D han klarte bare 5 km 38 minutter bak vinneren som gikk 10 km :D dette er sjarmerende med VM selvfølgelig, men du må jo løfte litt på øynbrynene kjenner jeg :D

Andy [Luxembourg Finest] Thursday 23.Feb 18:44, 2017
3rd Winter Fantasy Overall
Bra med finale for Petter, var max han kunne få ut av dagen, dessverre. Men viser seg igjen som ein mesterskapsløper. Ein som derimot ikkje er det er Adrian Solano!
https://www.youtube.com/watch?v=AVcsaDha2m4

goon1221 [Jinx.inc] Thursday 23.Feb 17:55, 2017
4th Winter Fantasy Overall
USA dominerer dame langrenn :D ...
Og Diggins vinner sikkert

goon1221 [Jinx.inc] Thursday 23.Feb 17:34, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Et av verdens stilleste steder akkurat nå, er svt 1 :D

Andy [Luxembourg Finest] Tuesday 21.Feb 10:53, 2017
3rd Winter Fantasy Overall
Klæbo er kandidat til stafetten også, er vel strengt talt berre Sundby og Krogh som er sikre kort der, han hadde gjort det bra på ein førsteetappe, blei jo f.eks. nr.2 i Skandinavisk Cup berre slått av Iivo Niskanen tidligare i år med et par sekunder på 15 C.

Kaisa hadde vore ein solid forsterkning på 3.etappen, ellers er vel Mari Laukkanen muligens ein kandidat til ein skøyteetappe, men ho gjekk ikkje superfort i Hochfilzen, så tviler på at ho får gå meir enn sprinten. Blir vel Pärmäkoski på 4.etappe, og solid lag, men skal slite med å ta Sverige om 2.plassen, i den formen Kalla virker å vere i no.

goon1221 [Jinx.inc] Tuesday 21.Feb 10:05, 2017
4th Winter Fantasy Overall
På tide med noen norske gull i vinteridretts VM nå :D jeg var skeptisk til norske gull i alpint, blei litt skuffa over ingen gull i skiskyting, men i langrenn skal det vel la seg gjøre å få litt gullstemning i stua :D

Tomas [Second Coming] Tuesday 21.Feb 09:45, 2017
6th Winter Fantasy Overall
Klæbo skal gå sprint ja. Regner med han også skal ut i løypa for lagsprinten sammen med Emil Iversen. Deretter er det bare å krysse fingrene for at han er med på 15 km C.

Tomas [Second Coming] Tuesday 21.Feb 09:42, 2017
6th Winter Fantasy Overall
Personlig ville jeg helst sett (Kaisa) Mäkäräinen på en tredje etappe på stafetten. Det finske laget er supersterkt med Pärmäkoski, Mononen, Niskanen og Kyllönen - påtross av at alle de fire helst burde gått klassiske etapper.

goon1221 [Jinx.inc] Tuesday 21.Feb 09:37, 2017
4th Winter Fantasy Overall
Håper han vinner sprinten :))) og hvis ikke hadde det ikke gjort noe om Klæbo ( skal han gå sprinten ? ) hadde klint til fra start .... vi vet jo at han kommer til å bli et råskinn etterhvert, men kan han begynne å vise rumpa til konkurrentene når det gjelder som mest allerede i VM ?

Andy [Luxembourg Finest] Tuesday 21.Feb 00:05, 2017
3rd Winter Fantasy Overall
Petter har sagt frå seg plassen på laget, så dermed kan han kun gå to distanser, men det seier vel det meste om distanseformen, har fortsatt litt trua på han til sprinten. Ellers så kommer ikkje Kaisa til Lahti, og det er ein stor svekkelse for stafettlaget, men når ho ikkje har fått lovnader om den plassen, så er det ein korrekt avgjerelse av ho.

Tomas [Second Coming] Thursday 9.Feb 14:43, 2017
6th Winter Fantasy Overall
I dag: "Langrennssjef Vidar Løfshus avslører hvilke fire som har vunnet kampen om å få gå tremila for Norge i VM: Martin Johnsrud Sundby, Didrik Tønseth, Sjur Røthe og Finn-Hågen Krogh utgjør Norges lag på 30 kilometer fellesstart med skibytte."

Tomas [Second Coming] Thursday 9.Feb 14:43, 2017
6th Winter Fantasy Overall
Nærmer seg fort Lahti med stormskritt. Sjelden jeg har gledet meg så mye til et langrenns mesterskap. Nesten, men bare nesten, så jeg ser mer frem til Petter & Co enn skiskytter-gjengen i år.

Norges tropp:

Herrer: Martin Johnsrud Sundby, Didrik Tønseth, Finn-Hågen Krogh, Emil Iversen, Johannes Høsflot Klæbo, Sindre Bjørnestad Skar, Sjur Røthe, Anders Gløersen, Niklas Dyrhaug, Simen Hegstad Krüger, Håvard Solås Taugbøl og Petter Northug.
Reserve: Hans Christer Holund

Ladies: Marit Bjørgen, Heidi Weng, Ingvild Flugstad Østberg, Maiken Caspersen Falla, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Kathrine Harsem, Mari Eide og Ragnhild Haga.
Reserver: Silje Øyre Slind og Marthe Kristoffersen

Latest comments

Joe Williams
Sat 20.Apr 20:54 - Vandeutier1987
1
Liège - Bastogne - Liège Espoirs (U2
Sat 20.Apr 19:37 - Assassin
13
Presidential Cycling Tour of Turkey
Sat 20.Apr 19:14 - Francisco
52
Amstel Gold Race
Sat 20.Apr 18:22 - Assassin
1
Amstel Gold Race Ladies Edition
Sat 20.Apr 18:06 - Assassin
1
Question & Answers
Sat 20.Apr 11:05 - Tomas
92
Tour du Finistère
Sat 20.Apr 10:07 - Partykjeppen
3
Tro-Bro Léon
Sat 20.Apr 00:03 - Andy
9
Matvei Mamykin
Fri 19.Apr 22:12 - Assassin
4
New main team sponsor
Fri 19.Apr 15:39 - Tomas
3
Le Tour de Bretagne Cycliste
Thu 18.Apr 20:14 - halvard352
3
Tour de Romandie
Thu 18.Apr 13:07 - johnjackjoe
2